Energiezuinig wonen op jouw maat

Hendrik 1 biedt een energiezuinige woonoplossing op jouw maat. Jij kiest het aantal slaapkamers, onze interieuradviseur helpt je bij de afwerkingskeuzes.

Gevarieerde woonoplossingen

De site van Hendrik I ligt op de hoek van de Hendrik I-lei en de Beethovenstraat en sluit aan op een residentiële woonwijk. In vier bouwfases bouwt CIRIL ca. 100 woongelegenheden die inspelen op alle aspecten van hedendaags comfort. De studio’s en appartementen – variërend van 1- over 2- tot 3-slaapkamerwoningen - hebben verschillende oppervlaktes. De meeste appartementen zijn uitgerust met een bureau en sommige met een dressing.

Dankzij die variatie biedt Hendrik I aantrekkelijke woonoplossingen voor senioren, jonge starters, tweeverdieners of investeerders aan betaalbare prijzen. Vroege beslissers hebben zelfs de mogelijkheid om hun appartement naar hun wensen aan te passen.

Strakke architectuur

Het architectenbureau Styfhals & Partners koos voor een eenvoudige maar strakke architectuur. De drie gebouwen zijn opgetrokken in baksteen en krijgen accenten in een lichte sierpleister. Kleinere terugspringende geveldelen maken de lange gevelvlakken boeiend. Deze vormgeving en materiaalgebruik harmoniëren perfect met de omgeving.

Zowel studio’s als appartementen hebben grote raampartijen tot op de grond, zodat er veel natuurlijk daglicht binnenvalt. Bijna alle terrassen zijn goed georiënteerd.

Privaat park

Door bewust te kiezen voor doorgedreven isolatie, goede luchtdichtheid, lage temperatuurverwarming en balansventilatie scoort Hendrik I op energetisch vlak beter dan de huidige energienormen.

Tussen de drie gebouwen komt een privatieve parkzone met centraal een wadi. Deze eyecatcher vangt het hemelwater op en laat het infiltreren in de ondergrond. Verschillende paden laten de bewoners toe door het park te wandelen, zitten, genieten en spelen.

< >